Нееднократно съм писал за простъпките на служителите на реда, но тъй като вече е заявен нов курс на поведение, ще пусна  последните ми фотоси – дано обявените намерения не се опропастят от демонстрираните действия.

На спирката на автобуси №79 и 90, върху тротара. При спрян за проверка автомобил, рейсът не може да паркира на спирката и трябва да заобикаля.

„В тунела“ – според Закон за движение по пътищата, това е тотално нарушение.

Тази кола със стикер на ДАНС е паркирала срещу новата сграда на агенцията – в началото на бул. Вапцаров, но за съжаление на всички, които слизат и се качват в автобус № 120 – на самата спирка. В района вече има голям проблем, защото колите на „агентите“ спират буквално навсякъде.

Обобщението може да е само едно – българските пазители на реда, осъществяват задълженията си, прилагайки похвати типични за умишленото въвеждане на хаос и стрес сред гражданите. Можем да кажем, че тук се затваря втората фаза на т. нар. полицейска държава:

1 фаза – управляващите политици използват полицията за упражняването на натиск върху политическите си опоненти (независимо кой е на власт).

2. фаза – полицята, която изпълнява политически поръчки, започва да превишава правомощията си, защото е снабдена с управленски чадър.

Краен резултат – сити и доволни политици, намаани хора с фуражки и лампи, стресирани граждани, ширеща се престъпност.


Advertisements