Или Георги и пеперудите


Вдигна се много шум около случая  в Перник вчера, шум се вдигна. В цялата суматоха отново доказахме, че ние сме страната на крайните квалификации. Иска ми се обаче да установим, кой влиза в категорията тъп:

Президентът и неговата охрана са супер, сууупер тъпи – това е ясно! Плюят, газят, стрелят и говорят глупости.

Полицията и то не само в Перник, е много, мноооого тъпа – тя като правило прави проверки на тунейджърите за „НАРКОТИЦИ“ и чопли семки по мачовете. Дилърите и футболните хулигани, разбира се, никой не ги закача, защото са „наши хора“.

Супер Бианка е супер, сууупер тъпа лигла, а най-лошото в случая е, че журналистическата колегия „скача“ за „свой човек“. Истината обаче е, че Бианка е театрална блондинка, облечена като бонбонен супермен,  който едва ли знае как се задава въпрос на държавен глава. Доказва го и записът! Ако беше продължила да раздава коли и телевизори от малкия екран, никой нямаше да  я арестува. Нямаше да пострада и изтънелият имидж на родната журналистика.

Ние също сме суупер тъпи, защото мнението на телевизионните шоумени за нас, през последните 10 години, деградира до това, което ни се предлага. И се бият Иван и Андрей, че атакуват Първанов, а вятърната мелница продължава да върти крилете си, задвижвани от вятъра на промените …

Advertisements